Openingstijden tijdens de covid-19 periode.

Man in spuitcabine met hogedrukspuit en zeefdruk raam
zeefdruktafels en droogrekken bij grafische werkplaats RAAF

Open op afspraak

Het is weer mogelijk om een afspraak te maken!
Ook werken met begeleiding is weer mogelijk.

 

Er zijn momenteel geen maatregelen meer van toepassing op de werkplaats. Vind je het fijn om  1,5 meter meter afstand te houden geef het door aan de beheerder dan houden wij hier rekening mee.

 

Bij het maken van een afspraak geld het werkplaats protocol.

  • Blijf thuis als je je niet fit voelt of gezondheidsklachten hebt die kunnen duiden op besmetting met het virus (hoesten, verkoudheid, keelpijn, koorts).

protocol in de werkplaats

  • Blijf thuis als je je niet fit voelt of gezondheidsklachten hebt die kunnen duiden op besmetting met het virus (hoesten, verkoudheid, keelpijn, koorts).

  • De 1,5 meter afstand is niet meer verplicht. Geef vooral zelf aan wat je fijn vind, dan houd de werkplaats beheerder er rekening mee.

Voor het maken van een afspraak gelden de volgende voorwaarden.

  • Je moet op voorhand een plekje reserveren via de mail met een duidelijke omschrijving van wat je van plan bent. Met je naam, adres en emailadres voor het opmaken van de factuur.

  •  Afzeggen kan tot maximaal 24 uur van tevoren, anders word de huur van de werkplaats gefactureerd.

  • Houd je aan het protocol in de werkplaats.
    (Het protocol in de werkplaats vind je onder aan deze pagina.)
  •  Reserveren kan alleen per dagdeel (halve of hele dag) voor de Maandag en/of Woensdag.  Een andere dag is ook mogelijk in overleg. ( De gebruikte materialen of de uitloop qua huur van de werkplaats worden later gefactureerd.)

Maak een afspraak en vermeld daarin: Je plan, datum met dagdeel,  je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Via: grafischewerkplaatsraaf@gmail.com

( Deze gegevens zijn nodig voor het opmaken van de factuur en eventueel contact gegevens mocht er iets aan de hand zijn. )